Liv
Maak kennis met

 

sMoeke’s Doodlehuis Liv

REG. NR. WALA00069972

 

Meisje van de toekomst

 

 

 

Liv in het kort

Liv is geboren op 4 september 2021. Ze is een medium Australian Labradoodle met een apricot/creme fleecevacht. Op dit moment is haar schofthoogte 47 centimeter en weegt zij ongeveer 14 kilo. 

Liv is een dochter van Dutchdoodles sMoeke en Dutchdoodles Dutch. Ze gaat in september 2022 de “pre-moederschap” onderzoeken en tests doen. Wij hebben alle vertrouwen in haar. In afwachting van de testresultaten, zal zij worden opgenomen in ons fokprogramma.

 Stamboom, OFA uitslagen en DNA structuur onderzoeken zijn in te zien tijdens een kennismakingsgesprek. Haar color code is BBee

 

Meer over Liv

Liv is een bofkont, ze is terecht gekomen bij een grote broer, een spaanse waterhond. Wat een goed voorbeeld voor haar, samen een leuk stel. De haardos van Liv zit altijd in model omdat haar vrouwtje een Labradoodle trimster is, ze heeft haar eigen salon. Liv ontmoet daar heel veel andere Labradoodles en zij vindt het leuk om toe te kijken wanneer andere hondjes worden getrimd en verzorgd. Liv komt meerdere malen per week naar ons zodat we voor haar een tweede thuis blijven.

Anja en Zegert over hun Liv: Onze Liv is leergierig, een lief en vrolijk hondje. Liv is heel graag buiten. Ze is een beetje terughoudend naar onbekende mensen en honden. Liv knuffelt graag en leert heel veel van onze oudere hond Sky. Liv is gewoon een geweldige lieve hond.

Karakter van Liv

 

 

  • Lief, zachtaardig en kroelerig
  • Toegankelijk voor bekenden, gereserveerd bij vreemden
  • Enthousiast en vrolijk
  • Speels en sociaal naar andere honden
  • Intelligent en leergierig
  • Sensitief

 

 

 

geregistreerd lid van WALA Worldwide  australian labradoodle Association

Wen teken en vlooien.