Miss Abbey
Maak kennis met

 

sMoeke’s Doodlehuis

Miss Abbey

REG. NR. WALA00097689

 

Meisje van de toekomst

 

 

 

Miss Abbey in het kort

“Miss” Abbey omdat zij een echt missy is, stoer maar wel mooi fijn gebouwd. Abbey is een bofkont, Désirée en Ruud zijn heel enthousiaste baasjes.

Abbey is als eerste pup geboren op 3 oktober 2023 in het eerste nestje van sMoeke’s Doodlehuis Liv (Liv’s Dotjes). Zij zal uitgroeien tot een medium Australian Labradoodle met een rode fleecevacht. 

Abbey is een dochter van sMoeke’s Doodlehuis Liv en Love4Doodles Guus. Abbey zal eind 2024 de keuringen ondergaan en hopelijk kan zij worden opgenomen in ons fokprogramma.

Haar DNA color code is BBee.

 

Désirée over Abbey

Abbey is een sociale, leergierige en vrolijke hond die graag in gezelschap verkeert. Abbey toont dit door ons altijd enthousiast te benaderen voor een lekkere kroelpartij of gewoon door dicht bij ons in de buurt te zijn.

Jaloersmakend ligt ze overdag vele uren super ontspannen in je nabijheid te slapen. Ze straalt dan zoveel rust en tevredenheid uit dat wij zelf ook steeds een goed en warm gevoel van binnen door haar krijgen.

Abbey heeft een gedreven werklust bij het trainen, we zijn dan zo trots op haar. Naar buiten gaan met Abbey is een feestje; wandelen door de wijk, het bos of strand, een bezoek aan vrienden, terrasje of zelfs een brasserie, alles vindt ze leuk om te ontdekken en dat doet ze met veel zelfvertrouwen.

Abbey straalt een en al vrolijkheid uit door haar nieuwsgierige blik en sierlijk loopje. Ze trekt veel positieve aandacht van omstanders of andere honden. Daarentegen kan Abbey zichzelf ook erg goed alleen vermaken met haar knuffels en kauwmaterialen.

Wij zijn Ruud en Désirée en hebben twee kinderen van 20+, Marente en Jens. Marente is al uitwonend en Jens is door zijn studie en bijbaan ook niet zo vaak meer thuis. Wij hebben in ons hele leven nog nooit een hond gehad dus hadden er geen ervaring mee.

Wij zijn oprecht blij dat Abbey in ons gezin is gekomen. Zij vult de leegte in huis, die de kinderen achterlaten. De vreugde en liefde die Abbey geeft zorgt ervoor dat iedereen altijd graag thuiskomt of is. Abbey huppelt in ons leven mee, zelfs op kantoor- en thuiswerkdagen gaat ze mee in het ritme. We kunnen haar gezelligheid gewoonweg niet meer missen. Hadden we dit maar eerder geweten dan was er vast eerder een Australian Labradoodle in huis gekomen.

Karakter van Miss Abbey

 

 

  • Lief, zachtaardig en kroelerig
  • Toegankelijk
  • Enthousiast en vrolijk
  • Speels en sociaal naar andere honden
  • Intelligent en leergierig
  • Sensitief

 

 

 

geregistreerd lid van WALA Worldwide  australian labradoodle Association

Wen teken en vlooien.