Pepsi
Maak kennis met

sMoeke’s Doodlehuis Pepsi

REG.NR. WALA00069966

 

 

Meisje van de toekomst

Pepsi in het kort

Pepsi is de eerst geboren pup van sMoeke. Het nestje is geboren op 4 september 2021

Pepsi is een medium Australian Labradoodle met een rode fleecevacht. Op dit moment is haar schofthoogte 47 centimeter, Pepsi weegt op dit moment ongeveer 15 kilo. 

Pepsi is een dochter van Dutchdoodles sMoeke en Dutchdoodles Dutch. Ze gaat in september 2022 de “pre-moederschap” onderzoeken en tests doen. Wij hebben alle vertrouwen in haar. In afwachting van de testresultaten, zal zij worden opgenomen in ons fokprogramma.

Stamboom, OFA uitslagen en DNA structuur onderzoeken zijn in te zien tijdens een kennismakingsgesprek. Haar color code is Bbee

meer over Pepsi

Pepsi woont samen met haar vrouwtje Marjos en twee katten op Notendaal. Zij komt meermaals per week naar ons, zodat zij bij ons haar tweede thuis ervaart.

Marjos over haar Pepsi: Ze is de liefste van de tien uit het nest. “Pepsi is een ruwe diamant, waarvan steeds meer facetjes gaan schitteren. Hoe dan ook een juweeltje”. Pepsi leert heel snel en ze doet veel dingen uit zichzelf. Zij is wel snel afgeleid, alles is ook zo interessant. Pepsi is bevriend met de hertjes bij de buren en de paarden verderop in de straat. Pepsi zoekt toenadering tot de kat, het “honds” speelgedrag van haar wordt niet echt begrepen. Marjos zegt: “onze band wordt iedere dag sterker.”

Karakter van Pepsi

 

  • Lief, toegankelijk en kroelerig
  • Enthousiast en vrolijk
  • Sociaal naar mensen en dieren
  • Intelligent en leergierig
  • Sensitief

 

 

 

geregistreerd lid van WALA Worldwide  australian labradoodle Association

Wen teken en vlooien.