Raffi
Maak kennis met

 

DoodleBabys

Amigo Papi Raffi

REG. NR. WALA00081316

 

jongen van de toekomst

 

 

 

Raffi in het kort

Amigo Papi Raffi betekent vriend en papa Raffi. Dit omdat hij bij ons woont als vriend en hopelijk de papa van mooie pups mag worden.

Amigo Papi Raffi is geboren op 29 april 2022 bij Doodle Babys in Spanje. Hij is een medium Australian Labradoodle met een rode fleecevacht. Op dit moment is hij 16 weken, zijn schofthoogte is 34 centimeter en hij weegt ongeveer 6,5 kilo. 

Raffi is een zoon van DoodleBabys Chubby en Animosa’s Doodles BamBam Boogie. Mei 2023 gaat Raffi gekeurd worden, wij hebben alle vertrouwen in hem. In afwachting van de testresultaten, zal hij worden opgenomen in ons fokprogramma.

 Stamboom, OFA uitslagen en DNA structuur onderzoeken zijn in te zien tijdens een kennismakingsgesprek. Zijn DNA color code is BBee.

 

Meer over raffi

Raffi is een bofkont, hij woont bij sMoeke’s Doodlehuis maar heeft een heel mooi logeer adres. Sjors en Saar zijn helemaal gek van onze Spaanse jongen.

Raffi is een lief en vrolijk hondje. Raffi is heel graag buiten. Hij is een hartendief, knuffelt graag en hij gaat heel veel leren van Sjors en Saar. Raffi is gewoon een geweldige lieve jongen.

Karakter van Raffi

 

 

  • Lief, zachtaardig en kroelerig
  • Toegankelijk 
  • Enthousiast en vrolijk
  • Speels en sociaal naar andere honden
  • Intelligent en leergierig
  • Sensitief

 

 

 

geregistreerd lid van WALA Worldwide  australian labradoodle Association

Wen teken en vlooien.